top of page

ALifeWorthLivingFor Group

Public·14 members

Popis Igara ((BETTER))Koje sve igre su dostupne unutar novih razreda PlayStation Plusa? Jeftinija Extra razina pretplate nudi mogućnost igranja preko 450 naslova iz PS5 i PS5 kataloga igara, a skuplja Premium razina dodaje mogućnost igranja preko 300 odabranih PS1, PS2, PSP i PS3 klasika uz mogućnost streamanja svih njih preko interneta bez potrebe posjedovanja PlayStation konzole.
Popis igara


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2uhipz&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0osvxKgXn9xQ43HrSDmj4sKroz ovaj vodič proći ćemo svaku pojedinu igru dostupnu u oba razreda pretplate. Važno je napomenuti kako će se s vremenom popis mijenjati. Svakog 15. u mjesecu PlayStation će dodavati nove igre i uklanjati neke stare, a mi ćemo popis ažurirati sa svakom njegovom promjenom.


Neki klasici s liste u međuvremenu su dobili remastere za nove konzole, a kada je to slučaj, onda PS+ Premium pretplatnici dobiju ažurniju verziju igre umjesto originala s PS1 i PS2. Također, većina igara igra se bolje nego na originalnim konzolama, budući da se koriste tehnike podizanja rezolucije te broja sličica u sekundi, a neke od ispod nabrojanih igara dobile su i listu trofeja.


Kao i u igri Codenames, koju nismo stavili na popis jer je svi znaju, u ovoj se možda najboljoj party društvenoj igri ekipa dijeli na dva tima. Svaki tim pokušava ispravno protumačiti kodirane poruke koje su im prenijeli njihovi suigrači, a pritom razbijaju kodove koje presreću od protivničkog tima. Jako je zabavna i broji više od petnaest nagrada, od kojih je čak pet u kategoriji najbolje igre za tulume.


Ostvari sve prednosti obuhvaćene PlayStation Plus Essentialom, kao i pristup katalogu igara u kojem ćeš pronaći stotine igara, od hitova koji su definirali svoje žanrove do inovativnih indie igara, a nove se igre redovito dodaju.


Mjesečne igre možeš dodati u biblioteku igara da bi ih u bilo kojem trenutku mogao preuzeti i igrati, sve dok je aktivna pretplata na uslugu. Katalog igara i katalog klasika bit će dostupan članovima odgovarajućeg plana članstva, no neke igre možda imaju datum završetka kada će biti uklonjene s usluge PlayStation Plus.


Većina igara dostupnih u različitim zbirkama igara za PlayStation Plus dostupne su za preuzimanje na konzolu PS4 ili PS5*. Katalog klasika donosi i velik odabir klasičnih igara za PlayStation 3 koje su dostupne samo putem prijenosa. Članovi PlayStation Plus Premium mogu prenijeti igre iz kataloga igara i kataloga klasika na konzolu PS4 ili PS5.


Prijenos u oblaku pogodnost je pretplate PlayStation Plus Premium koja je dostupna na konzolama PS4 i PS5. S popisa igara odaberi opciju prijenosa i ubrzo nakon toga igra bi trebala biti dostupna za igranje.


1Klasici i probe igara dostupni su samo pretplatnicima Premium/Deluxe. Biblioteka igara mijenja se s vremenom i ovisno o razini pretplate. Za članstvo na usluzi PlayStation Plus naplaćuje se ponavljajuća naknada koja se automatski odbija do otkazivanja. Primjenjuju se uvjeti: play.st/psplus-usageterms 041b061a72


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page